Om Försäkrakatten.se

Om oss

Under 2016 grundades Försäkrakatten.se för att hjälpa kattägare med information om allt inom kattförsäkringar. Tillskillnad från t.ex. hem- och bilförsäkringar har kattförsäkringar i Sverige varit väldigt svåra att jämföra på grund av dålig transparens, otydliga villkor och en svårnavigerad prissättning.

Information om kattförsäkringar på ett ställe

Målet med denna hemsida är att göra det enklare för dig att få en snabb överblick av de olika försäkringsalternativen som finns på marknaden. Vi har samlat information, priser och villkor från försäkringsbolagens hemsidor och vägt samman detta med bland annat Konsumenternas utförliga undersökningar för att ta fram en så rättvis bedömning som möjligt.

I kommentarsfältet kan kattägare lämna sina egna betyg vilket vi hoppas ger ökad transparens i jämförelserna. Om du har idéer eller förslag på förbättringar så tveka inte att höra av dig till oss.

Våra kattvänner

Djurskyddet Bohuslän startades 2008 och är en ideell förening där alla involverade arbetar utan lön och på sin fritid. Deras verksamhet syftar till att höja kattens status genom aktivt arbete, kunskapsspridning, kastreringskampanjer i samarbete med veterinär och information till allmänheten. Djurskyddet Bohuslän hjälper också med omhändertagande och omplacering av hemlösa katter. Stöd gärna deras verksamhet!

Kattkommando Syd är förening som brinner för djurens rätt. Hittills har över 8000 katter fått nya hem eller blivit placerade på stödhem tack vare KKS. Gör som oss, gå gärna in och stöd deras fantastiska jobb!

Djurskyddsföreningen Hitta Katten är en förening som bedriver ett underbart och uppskattat jobb för katterna. Föreningen som grundades 2002 hjälper att omplacera hemlösa och upphittade katter, efterlysa bortsprungna katter, plus spridande av viktig information. Sedan starten har Hitta Katten förmedlat nya hem till 2300 katter!

Vi som jobbar med Försäkrakatten

vidar hwang

Vidar Hwang
Vidar har en universitetsutbildning inom marknadsföring och ett stort intresse rörande allt kring privatekonomi. Gillar framförallt djur, resor och att hjälpa andra.

aron hwang

Aron Hwang
Är utbildad ekonom med flera års erfarenhet av att arbeta med ekonomi och analys vilket har hjälpt mycket vid förståelsen av försäkringsvillkor. Uppskattar djur, natur, löpning och familj.

Försäkrakatten stödjer Djurskyddet

Försäkrakatten stödjer Djurskyddet som är en landsomfattande organisationen i Sverige som utför både praktiskt djurskyddsarbete och ett långsiktigt påverkansarbete för ett starkare djurskydd. Djurskyddet gör stor skillnad runt om i landet för övergivna djur som behöver nya kärleksfulla hem.

Denna organisation har arbetat ideellt i över hundra år för att hjälpa djuren och stärka djurskyddet.

djurskyddet

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Har du en fråga? Vi på Försäkrakatten försöker svara så fort vi kan. Vanligtvis inom en timma under vardagar 08:00 – 18:00 och helger 09:00 – 15:00.

E-postadress:
kontakt@försäkrakatten.se

Kontaktformulär:
Självklart kan du också kontakta oss direkt via kontaktformuläret.

Adress:
Evide Group AB, org.nr 559168-9665
Järnvågsgatan 3
413 27 Göteborg

Villkor och samarbeten

Försäkrakatten.se erbjuder inga försäkringar och bör endast användas i informativt syfte. Vi är varken ett försäkringsbolag eller en försäkringsrådgivare, all information på denna hemsida uppdateras manuellt och med reservation för eventuella fel. Kontakta oss gärna om du upptäcker ouppdaterade villkor. Det är viktigt att du alltid går in och kollar på försäkringsbolagets hemsida för aktuella villkor och priser.

Affiliation

För att kunna bedriva den dagliga driften av Försäkrakatten.se finns samarbeten med olika affiliate-annonsprogram som möjliggörs via Adtraction Marketing AB,
ett företag som hjälper webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till annonsörer.

Integritetspolicy

Försäkrakatten.se drivs och ägs av Evide Group AB, org. nr 559168-9665 med hemmahörande adress på Marklandsgatan 43, 414 77 Göteborg. För mer information om Evide Group AB kan du besöka evide.se

Personuppgifter

Vi är måna om din integritet, därför sparas endast personuppgifter som lämnas av dig själv (via kommentarsfält eller kontakt till oss) vilket innefattar och begränsas till namn och e-postadress.

Kommentarer

Alla besökare på Försäkrakatten.se kan lämna kommentarer och ge betyg på våra artiklar och recensioner. När du lämnar en kommentar sparas den information som lämnas i kommentarsfältet vilket är namn, e-postadress och din IP-adress. Anledningen till att IP-adressen sparas är för att förebygga skräppost i kommentarsfältet.

Kontaktformulär

Det går att kontakta oss via kontaktformuläret som görs möjligt via WP Forms. För att skicka ett meddelande efterfrågas namn och e-postadress. E-post kommunikation förvaras via krypterade webbservar som tar hänsyn till alla lagar och regler så som GDPR.

Vi hanterar alltid din personliga data med största möjliga sekretess. Din data från Försäkrakatten.se säljs aldrig vidare till en tredjepart.

Kommentarer sparas utan tidsbegränsning tillsammans med medföljande metadata. Kontakta oss om du vill ta bort kommentarer och medföljande metadata.

När som helst kan du kontakta oss och efterfråga att ta del av data som sparats om dig. Utöver detta kan du också be oss radera personlig information och data som vi har sparat så som kommentarer eller e-post kommunikation. Det inkluderar dock inte uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Cookiespolicy

Försäkrakatten
Logo