Om Oss

En trygghet för dig med katt

Att välja den bästa och mest prisvärda försäkringen till sin katt kan vara som att försöka hitta en nål i en höstack. Det fick vi på Försäkra Katten erfara när vi skulle välja försäkring till våra egna katter. Efter många år med dyra och snåriga försäkringar insåg vi att man kan få en försäkring som täcker lika mycket men för en billigare summa och minst lika bra kundservice.

Vi hjälper dig välja rätt

Allt detta ledde till att vi bestämde vi oss för att skapa en hemsida där alla enkelt ska kunna välja kattförsäkring utan att behöva gå in och läsa alla villkor hos de olika försäkringsbolagen ett i taget. På den här sidan försöker vi att ta upp det viktigaste när det gäller kattförsäkringar och saker som vi inte visste när vi skulle teckna våra egna försäkringar. Vi har försökt att ta med så mycket som möjligt men om ni har några idéer och förslag på förbättringar så tveka inte att höra av er!

Hälsningar från vi på FörsäkraKatten.se!

Vi stödjer

Försäkra Katten stödjer Djurskyddet som är en landsomfattande organisationen i Sverige som utför både praktiskt djurskyddsarbete och ett långsiktigt påverkansarbete för ett starkare djurskydd. Djurskyddet gör stor skillnad runt om i landet för övergivna djur som behöver nya kärleksfulla hem.

djurskyddet

Våra Kattvänner

Vill du synas här? Kontakta oss gärna via formuläret nedan.

  • Kattkommando Syd är förening som brinner för djurens rätt. Hittills har över 8000 katter fått nya hem eller blivit placerade på stödhem tack vare KKS. Gör som oss, gå gärna in och stöd deras fantastiska jobb!

Kattkommando Syd

  • Djurskyddsföreningen Hitta Katten är en förening som bedriver ett underbart och uppskattat jobb för katterna. Föreningen som grundades 2002 hjälper att omplacera hemlösa och upphittade katter, efterlysa bortsprungna katter, plus spridande av viktig information. Sedan starten har Hitta Katten förmedlat nya hem till 2300 katter!

Kontakta oss

Har du några frågor om Försäkra Katten eller tips på försäkringsbolag som behöver testas? Du kan mejla till – kontakt@försäkrakatten.se

– Information och uppgifter på Försäkrakatten.se ska bara användas i informativt syfte och publiceras därför med reservation för eventuella fel.

Företagsuppgifter

Försäkrakatten.se drivs av Evide Group AB som specialiserar sig på produkt- och prisjämförelser online.

Evide Group AB (org.nr 559168-9665)
Marklandsgatan 43
414 77 Göteborg

Annonsering

Försäkrakatten.se är deltagare i olika affiliate-annonsprogram som möjliggörs via Adtraction Marketing AB,
ett företag som hjälper webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till annonsörer.